Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Odaát

2017.01.07

Az Odaát (Supernatural) természetfeletti-, fantasy-, horror-, thriller- és drámaelemeket vegyítő amerikai televíziós sorozat.

Az Odaát  2005. szeptember 13-án debütált a The WB Television Networkön, s a második évadtól a The CW műsorán szerepel. A műsor a 12.évadjánál tart, és még nincs bejelentve a befejezés, más szóval kasza.

A sorozat két fivért követ nyomon, Dean és Sam Winchestert, akik az USA különböző pontjaira utaznak egy fekete 1967-es Chevy Impalával, hogy a végére járjanak paranormális történéseknek és más megmagyarázhatatlan eseteknek, amelyek természetfeletti lényekhez kapcsolhatók. A testvérek „vadászoknak” nevezik magukat, és a sorozat folyamán kiderül, hogy mások is követik és követték előttük is ezt az életformát. Köztük apjuk, aki a feleségével történt tragédia után gyermekkoruktól a vadászatra nevelte fiait.

A sorozat különlegessége csupán a különböző természetfeletti lények megalkotásában rejlik. Ezekből mutatok most néhányat. (A sorozatot csak az evolúció kipótlásaként raktam bele).

300full.jpg830full-supernatural-screenshot.jpg830full-supernatural-screenshot2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ha megszeretnéd tekinteni az előző állomást, és ha tovább szeretnél lépni a következőre.